Om oss

Vi är en nordisk kommunikationsbyrå. Vi är experter på hållbarhet, kommunikation och ledarskap. Våra tjänster är baserade på forskning och gedigen erfarenhet.

Losvik & Flen erbjuder tjänster till företag, organisationer och myndigheter. Vår vision är att alla företag och organisationer har en öppen och tydlig kommunikation som grundar sig på en bra företagskultur. Bra kommunikation och en frisk företagskultur är grunden för framgång.

Vi brinner för ett genuint hållbarhetsarbete, där öppenhet och transparens genomsyrar allt. Vi hjälper våra kunder att implementera hållbarhet som ett kärnvärde i organisationen, oberoende om det gäller kommunikation, strategi, ledarskap eller affärsutveckling.

Vi skapar en långsiktig positiv förändring i ert ledarskap och er kommunikation. I en krissituation kan vi snabbt hjälpa er hantera läget och kommunicera såväl internt som externt.

Hela Norden är vårt arbetsfält och vi arbetar på fyra språk – svenska, finska, norska och engelska. Vi värdesätter det personliga mötet högt, samtidigt som vi gärna gör uppdrag på distans. Vi är på hemmaplan både på fjälltoppen och i segelbåten, på landsorten som i huvudstäderna.

Vi är ärliga, modiga, energiska och pålitliga.

Vill du bli en av oss?

Är du en engagerad och driven person som vill jobba på en kontorslös nordisk byrå där du får den bästa av två världar: en spännande karriär samtidigt som du kan bo var du vill? Losvik & Flen söker fler konsulter inom kommunikation, hållbarhet och ledarskap.