Om oss

Vi är en nordisk kontorslös kommunikationsbyrå. Vi är experter på ledarskap, motivation och kommunikation. Våra tjänster är baserade på forskning och gedigen erfarenhet.

Losvik & Flen erbjuder tjänster inom ledarskap och kommunikation till företag, organisationer och myndigheter. Vår vision är att alla företag och organisationer har en öppen och tydlig kommunikation som grundar sig på en bra företagskultur. Bra kommunikation och en frisk företagskultur är grunden för framgång.

Vi skapar en långsiktig positiv förändring i ert ledarskap och er kommunikation. I en krissituation kan vi snabbt hjälpa er hantera läget och kommunicera såväl internt som externt.

Vi finns precis där du behöver oss. Hela Norden är vårt arbetsfält och vi arbetar på fyra språk – svenska, finska, norska och engelska. Vi jobbade online redan före pandemin och gör gärna utbildningar på distans. Vi värdesätter ändå det personliga mötet högt och tvekar inte att packa ryggsäcken och resa dit där du behöver oss. Vi är på hemmaplan både på fjälltoppen och i segelbåten, på landsorten som i huvudstäderna.

Vi är ärliga, modiga, energiska, trygga och pålitliga.

Vill du bli en av oss?

Är du en engagerad och driven person som vill jobba på en kontorslös nordisk byrå där du får den bästa av två världar: en spännande karriär samtidigt som du kan bo var du vill? Losvik & Flen söker fler konsulter inom kommunikation och ledarskap.