Jobba hos oss

Vill du jobba på en nordisk kontorslös kommunikationsbyrå med passion för hållbarhet, PR och bra ledarskap? Losvik & Flen vill växa och det vill vi göra genom att hitta nya engagerade medarbetare. Här tre orsaker att jobba på Losvik & Flen:

1. Spännande jobb

Vi jobbar med företag och organisationer i hela Norden. Vi på Losvik & Flen coachar börsbolags vd:ar, medietränar myndigheter i uniform och hjälper våra kunder klara de kvistigaste mediekriserna. Vad är din super power? Beroende på vilket ditt kompetensområde är kan du själv skapa dina egna arbetsuppgifter och din egen kundkrets. Samtidigt får du vara en del av ett kompetent och erfaret team och satsa på att ständigt utveckla och fördjupa ditt eget kunnande.

2.Bo var du vill

Vi anser att man inte behöver bo i en huvudstad för att ha ett spännande jobb. Självfallet kan du bo i en huvudstad, men du kan lika gärna bo i en hytte i Mo i Rana, med dina hästar i Kajana eller i en segelbåt vid Höga Kusten. På Losvik & Flen jobbar alla konsulter hemifrån eller från kontorshotell och vi reser dit där våra kunder behöver oss. Vi tror att vi presterar bättre på jobbet om vi också har balans i livet: har tid för oss själva och våra familjer och kan satsa på motion, friluftsliv och andra fritidsintressen.

3. Vi har roligast!

Bra gruppsammanhållning och tydligt ledarskap – det är det vi på Losvik & Flen hjälper våra kunder med. Självfallet är det alltså en hederssak för oss att leva som vi lär. Vårt mål är att kombinera den bästa av två världar: friheten med distansjobb och ett bra team. Det här gör vi bland annat genom välplanerade digitala lösningar och på ett närvarande ledarskap trots geografiska avstånd. Vi balanserar distansarbetet med att kontinuerligt träffas med hela teamet.

 

Vi söker dig som är engagerad, inspirerande och tycker om att både jobba självständigt och som en del av ett team. Du är expert på ditt eget specialområde och brinner för att hjälpa andra att nå framgång. Vårt interna arbetsspråk är skandinaviska och med våra kunder jobbar vi just nu på fyra språk – svenska, finska, norska och engelska.

Vi söker seniora experter som är erfarna på sitt eget område, har gedigen arbetserfarenhet och en egen potentiell kundkrets. Medarbetare har också möjlighet att bli delägare i företaget.

Just nu söker vi speciellt medarbetare som kan skriva och tala flytande finska.

Hör av dig och berätta om din super power!