Tjänster

Vi är experter på ledarskap, hållbarhet och kommunikation. Våra tjänster är baserade på forskning och gedigen erfarenhet.

Hållbarhet

Vi hjälper er få fart på hållbarhetsarbetet oberoende av om det gäller strategi, kommunikation eller rapportering.

Kris­kommunikation

Vi hjälper med akut kriskommunikation, att göra upp en kriskommunikationsplan eller övningar och utbildningar som stärker organisationens kristålighet och resiliens.

Medieträning

Lär dig hantera nervositet, formulera tydliga budskap och uppträda på ett trovärdigt och bra sätt. Vi erbjuder intervjuträning, föreläsningar om mediehantering och hjälp med att överkomma scenskräcken.

Ledarskap

Genom motivation och engagemang i ledarskapet kan ert företag eller er organisation uppnå bättre resultat och få bättre flyt i arbetet.

Coachning

Ta steget från bra till bäst! Genom coachning kan du hitta din fulla potential som ledare och som kommunikatör.

Hållbarhetskommunikation

Vi hjälper er med ärlig och uppriktig kommunikation om hållbarhet. Utan gröntvätt, vittvätt eller pinktvätt.

Hållbarhetspartnerskap

Låt våra experter hjälpa er organisation med hållbarhetsarbetet. Vi kan axla rollen som er tillfälliga hållbarhetschef för att få igång arbetet.

Personalutveckling

Hur mår er personal efter pandemin? Är alla tillbaka på kontoret och verkstadsgolvet och hur känns det? Vi hjälper er hitta motivationen och engagemanget och att klara knepiga situationer.

Projekthjälp

Det finns många möjligheter att få extern finansiering för hållbarhetsarbetet. Vi kan hjälpa er skriva ansökan, planera och leda arbetet.

Affärsutveckling inom cirkulär ekonomi

Cirkulära affärsmodeller kan bidra till en ökad lönsamhet för ert företag. Vi kan hjälpa er hitta de klimatsmarta löningarna.

Konferencier

Undvik stress och kaos genom att anlita en professionell konferencier till ditt evenemang. Vi har jobbat som moderatorer och konferencier i Norge, Sverige och Finland, både online och live.

Hittade du inte den tjänst du sökte? Ta kontakt för skräddarsydda tjänster

Lars, Tomas, Sara och Elli
RPF_Losvik&Flen_web-96