Ny kommunikasjonsbyrå rekrutterer i hele Norden

Folk som har balanse i livet føler seg bedre og jobber bedre. Vi ønsker å tilby en spennende jobb og samtidig muligheten til å investere i familie og fritid.

Losvik och Flen logo och norska flaggan

Lederekspert og Mo i Rana-fødte Lars Losvik har startet et nordisk stedsuavhengig kommunikasjonsbyrå sammen med en finsk partner. Byrået Losvik & Flen tilbyr organisasjoner, bedrifter og myndigheter i hele Norden tjenester innen ledelse og kommunikasjon. Byrået drivs helt uten eget fysisk kontor. 

– Jeg jobbet hjemmefra og reiste til kundene mine i Norge, Sverige og Finland allerede før pandemien. De siste to årene har aksepten for distansarbeide og kvaliteten på digitale løsninger for distansmøter økt kraftig. Derfor tok vi steget og startet et helt stedsuavhengig byrå, sier Lars Losvik, styreleder i Losvik & Flen. 

Losviks forretningspartner er den finlandssvenske kommunikasjonsrådgiveren Elli Flén, som tidligere jobbet som journalist og med kommunikasjon for det finske forsvaret. Losvik & Flen rekruterer nå flere ansatte til selskapet og målet er å bli 6-8 konsulenter innen få år. De nyansatte kan bo hvor de vil. 

– Folk som har balanse i livet føler seg bedre og jobber bedre. Vi ønsker å tilby en spennende jobb og samtidig muligheten til å investere i familie og fritid. Våre ansatte kan bo ved en hestehage i Österbotten, en hytte på Saltfjellet eller i seilbåten i Stockholms skjærgård. Det eneste kravet er en fungerende nettforbindelse og beredskap til å reise dit kundene trenger oss, sier Losvik.  

Lars Losvik vokste opp i Mo i Rana i Norge. Han har bodd i Finland i over 20 år og jobber som lederkonsulent. 

– Den enorme utviklingen som skjer i Mo i Rana akkurat nå er veldig imponerende og merkes også her i Finland. Den raske utviklingen krever sterkt lederskap og god kommunikasjon, og jeg tror at Losvik & Flen kan være til nytte her. Utviklingen i hele det midtnordiske området viser at det er et stort potensial for å bo og lykkes også utenfor hovedstedene, sier Lars Losvik.