Ny kommunikationsbyrå rekryterar platsoberoende

Människor som har balans i livet mår bättre och jobbar bättre. Vi vill erbjuda ett spännande jobb och samtidigt möjlighet att satsa på familj och fritid.

LosvikFlen default image

Kommunikationskonsulten Elli Flén och ledarskapsexperten Lars Losvik har startat en nordisk platsoberoende kommunikationsbyrå. Byrån erbjuder organisationer, företag och myndigheter i hela Norden tjänster inom ledarskap och kommunikation. Företaget fungerar helt utan eget fysiskt kontor.

– Vi jobbade båda hemifrån och reste mycket till våra respektive kunder redan före pandemin. Under de senaste två åren har acceptansen för platsoberoende arbete och kvaliteten på digitala lösningar för distansmöten ökat så kraftigt att det inte längre finns några praktiska hinder, säger Elli Flén, nyutnämnd vd på Losvik & Flen.

– Vi ser ett stort behov av tjänster inom ledarskap och kommunikation nu då många organisationer ska återhämta sig efter pandemin och söka ny motivation. Tiden strax efter en kris är också en bra tid att utvecklas och gå framåt, säger styrelseordförande och seniorkonsult Lars Losvik.

Losvik & Flen börjar genast rekrytera fler medarbetare till företaget och målet är att bli 6-8 konsulter inom några år. De nya medarbetarna kan bo var de vill. 

– Människor som har balans i livet mår bättre och jobbar bättre. Vi vill erbjuda ett spännande jobb och samtidigt möjlighet att satsa på familj och fritid. Våra medarbetare kan bo vid en hästhage i Östnyland, en hytte på Hardangervidda eller i segelbåten. Enda kravet är fungerande nätförbindelse och beredskap att resa dit där kunderna behöver oss, säger Losvik. 

Lars Losvik kommer från Mo i Rana i Norge. Han har bott i Nykarleby över 20 år och drev i flera år en ledarskapsutvecklingsbyrå tillsammans med sin svärmor, docenten i vuxenpedagogik Siv Their. Nykarlebybon Elli Flén jobbade tidigare som journalist, med olika kommunikationsuppdrag på Försvarsmakten och som kommunikationskonsult på eget företag.