Coachning

Behöver du hjälp med att hitta motivation, mål och riktning i ditt arbete? Behöver du pep inför viktiga framträdanden eller hjälp med att hålla tal? Låt oss hjälpa dig genom coachning.

Coachning är ett långsiktigt samarbete där vi hjälper dig att hitta din fulla potential som ledare, expert och kommunikatör. Vi på Losvik & Flen är experter på ledarskap, motivation och kommunikation.

Intresserad av individuell coaching som utgår ifrån dig och dina behov? Ta kontakt för ett kostnadsfritt kartläggande möte!

Fler tjänster

Ledarskap

Vi hjälper dig nå din fulla potential som ledare. Genom motivation och engagemang i ledarskapet kan ert företag eller er organisation uppnå resultat och överkomma svårigheter.

Personalutveckling

Hur mår er personal efter pandemin? Är alla tillbaka på kontoret och verkstadsgolvet eller blev några förändringar permanenta? Hur hitta motivationen och engagemanget och hantera knepiga situationer?

Medieträning

Lär dig hantera nervositet, formulera tydliga budskap och uppträda på ett trovärdigt och bra sätt. Vi erbjuder intervjuträning, föreläsningar om mediehantering och hjälp med att överkomma scenskräcken.