Hållbarhet

Trender, vad händer?
Det händer kontinuerligt mycket på hållbarhetstemat. Vi har en pågående klimatkris och med den dyker det regelbundet upp nya direktiv, lagar och begrepp. Oberoende av hur ni vill jobba med hållbarhetsfrågorna är det viktigt att ha en uppdaterad lägesbild. Vi guidar er rätt i djungeln av begrepp och hjälper er förstå vad förändringarna innebär för er verksamhet och hur ni behöver arbeta för att möta dessa.

Hållbarhetsscanning
Hållbarhet – var står ni? Vi bidrar med en utomstående inventering av er organisations hållbarhetsarbete, där vi identifierar var ni står och vad ni borde göra för att ta steget vidare

Hållbarhetspolicy
Ett hållbarhetsarbete utan en tydlig färdplan är inget lyckat koncept. Vi hjälper er utveckla en ambitiös och realistisk hållbarhetspolicy, med en tydlig färdplan där varje uttalat steg hjälper er gå från ord till handling.

Utbildningar & workshops
Hållbarhetens ABC eller Hållbarhet från A till Ö. Hållbarhetstemat är brett och mängden budskap och begrepp kan kännas överväldigande. Boka in en workshop eller utbildning, så guidar vi er in på temat och hjälper er att hitta ert fokus. Vad betyder och kunde hållbarhet betyda för er? Vi skräddarsyr ett paket som passar där ni befinner er just nu.

 

Fler tjänster

Hållbarhetskommunikation

Vi hjälper er med ärlig och uppriktig kommunikation om hållbarhet. Utan gröntvätt, vittvätt eller pinktvätt.

Projekthjälp

Det finns många möjligheter att få extern finansiering för hållbarhetsarbetet. Vi kan hjälpa er skriva ansökan, planera och leda arbetet.

Hållbarhetspartnerskap

Låt våra experter hjälpa er organisation med hållbarhetsarbetet. Vi kan axla rollen som er tillfälliga hållbarhetschef för att få igång arbetet.