elliflen_mediatraning-1800×600-c-default

Medieträning

En person som är säker och tydlig i sina framträdanden får alltid större genomslagskraft för sitt budskap. Medieträning hjälper dig att vässa dina budskap och göra ett bra intryck vare sig du ska gästa tv-soffan, behöver svara på den granskande journalistens stränga frågor eller ska tala inför publik i pitchingar, företagspresentationer eller andra viktiga framträdanden inför personal eller kunder.

Vid våra medieträningar tränar vi budskapsformulering, kroppsspråk och röstanvändning och varje övning ökar deltagarnas stresstålighet och självkänsla.

Mediehanteringen och ett bra framträdande är en viktig kompetens för ledare och experter i alla branscher – i företagsvärlden, inom politiken, i organisationer och hos myndigheter. Chefens och den sakkunnigas förmåga att uttrycka sig och framträda på ett bra sätt är avgörande för organisationens anseende. I krissituationer kan förmågan att hantera medier vara helt avgörande för hur organisationen klarar sig ur krisen.

Kontakta oss och be om en offert på medieträning!

 

Framträdanden online

Idag sker många framträdanden på distans. Onlineframträdanden kräver en helt speciell sorts närvaro för att publiken ska orka behålla fokus. Publiken har blivit van och rentav ganska trött på webbinarier och möten online, därför kräver vi mer av de som framträder.

Fler tjänster

Kriskommunikation

Vi hjälper med akut kriskommunikation, att göra upp en kriskommunikationsplan eller övningar och utbildningar som stärker organisationens kristålighet och resiliens.

Coachning

Ta steget från bra till bäst. Genom coachning kan du hitta din fulla potential som ledare och som kommunikatör.

Ledarskap

Vi hjälper dig nå din fulla potential som ledare. Genom motivation och engagemang i ledarskapet kan ert företag eller er organisation uppnå resultat och överkomma svårigheter.