Konferencier

Ett välplanerat event är alltid en kommunikationsåtgärd med ett klart mål. Evenemanget ska berätta om och stärka organisatörens värderingar och varumärke. Samtidigt som deltagarna trivs, ska de också få ökad förståelse för någon företeelse, en produkt eller den organisation som ordnar evenemanget.

En engagerad konferencier, moderator eller debattledare håller i trådarna och ser till att evenemanget löper smidigt och att tidtabellerna håller. En bra konferencier presenterar talarna på ett välkomnande sätt och gör det lättare för publiken att ta till sig budskapet.

Vi erbjuder moderator- och konferenciertjänster på fyra språk: svenska, norska, finska och engelska. Får vi tala Munsaladialekt eller Mo i Rana -mål blir det genast rabatterat pris.

Ta kontakt för att planera ditt evenemang!

Elli Flén och Lars Losvik konferencierer på Future 2016 konferensen i Jakobstad
Elli Flén konferencier på Patrias 100-års jubileum 26.8.2021

Fler tjänster

Coachning

Behöver du pep inför viktiga framträdanden eller hjälp med att hålla tal? Låt oss hjälpa dig genom coachning.

Medieträning

Lär dig hantera nervositet, formulera tydliga budskap och uppträda på ett trovärdigt och bra sätt. Vi erbjuder intervjuträning, föreläsningar om mediehantering och hjälp med att överkomma scenskräcken.

Ledarskap

Vi hjälper dig nå din fulla potential som ledare. Genom motivation och engagemang i ledarskapet kan ert företag eller er organisation uppnå resultat och överkomma svårigheter.